0400 787176 outi@kehonkeskus.com

Minä

Minä

Outi Huovinen

Outi Huovinen

Olen oma ainutkertainen tarinani, osa suurempaa ja pidempää ikiaikaista janaa.

Olen intuitiivinen käsillä hoitaja, keho- ja mielitaitojen opettaja.

Elämän eri kerrokset, ilmiöt ja ilmentymät kiinnostavat minua.

Ihmisyys on lajina haastava, se on koko aikamme mittaista oppimista ja opettelemista. Mielestäni kehon hyvinvointi on suuressa roolissa siinä miten mielemme jaksaa, ja ilman hyväksyvää ja avointa mieltä emme saa parasta kosketusta omaan kehoomme.

Minulle rohkeus merkitsee pelolle antautumista, voima heikkouden sallivaa läsnäoloa, kauneus rosoja ja täydellisyys kokonaisvaltaista hyväksyntää.

Merkityksellinen elämä koostuu karikoista, syvistä vesistä ja jälleen pinnalle nousuista ja aallon harjoista.

Se, että antautuu elämän eri puolille kadottamatta syvintä itseään,tekee jokaisesta päivästämme ainutlaatuisen mahdollisuuden. Minulle a on alku, joka ikinen aamu.

Kuljen matkaani äitinä, tyttärenä, siskona ja ystävänä, mutta ennen kaikkea omaa matkaani teen elämän sävyisenä naisena, omat kolhuni ja karikkoni minäkin kompuroineena.

Omaa voimaani ammennan esiäitieni ikiaikaisesta ketjusta, luonnon viisaudesta – ja toisista kanssakulkijoista. Me tarvitsemme toisiamme tullaksemme näkyviksi, kuulluiksi, hyväksytyiksi ja rakastetuiksi. Tänä aikana me tarvitsemme toistemme läsnäoloa ja tukea enemmän kuin koskaan aiemmin, on aika korvata itsekkyys ihmisyydellä ja vastustus vapaudella.

Kuljen kanssasi kun haluat oppia kehon ja mielen taitoja, pehmentää ja ymmärtää pintaa syvemmältä. Autan kun kompuroit ja riemuitsen kanssasi jokaista onnistumistasi.

Jokainen kohtaaminen kanssasi on uusi tarina, haluan voimistaa kanssasi intuitiotasi, omaa sisäistä viisauttasi ja kauneuttasi, sillä sinussa, niin kuin minussakin, on jo kaikki se mitä tarvitsemme, mutta joskus on sukellettava ja löydettävä se, pintaa syvemmältä.